nba表情包:2019考研英語基礎階段完型填空練習題(2)

考研考試網 鯉魚小編 更新時間:2018-10-30

       考研英語的完型填空是許多考生的感到頭疼的部分,很多人覺得完型填空的分值不是很多,并不會太重視。但是考研英語復習一定要打好基礎,復習到位。面對如此殘酷的競爭壓力,你真的舍得放棄嗎?下面鯉魚小編為大家分享“2019考研英語基礎階段完型填空練習(2)”,一起來看看吧!
 
There is growing interest in East Japan Railway Co. ltd,one of the six companies,created out of the privatized nationa__l__ railway system. In an industry lacking exciting growth1,its plan to use real-estate assets in and around train stations__2__is drawing interest.
 
  In a plan called“Station Renaissance”that it__3__in November,JR East said that it would__4__using its commercial spaces for shops and restaurants,extending them to__5__more suitable for the information age. It wants train stations as pick-up__6__for such goods as books,flowers and groceries__7__over the Internet. In a country where city__8__depend heavily on trains__9__commuting,about 16 million people a day go to its train stations anyway,the company __10__. So,picking up commodities at train stations__11__consumers extra travel and missed home deliveries. JR East already has been using its station__12__stores for this purpose,but it plans to create__13__spaces for the delivery of Internet goods.
 
  The company also plans to introduce __14__cards—known in Japan as IC cards because they use integrated circuit for__15__information__16__ train tickets and commuter passes__17__the magnetic ones used today,integrating them into a/an __18__pass. This will save the company money,because__19__for IC cards are much less expensive than magnetic systems. Increased use of IC cards should also__20__the space needed for ticket vending.
 
  1.[A] perspectives [B] outlooks [C] prospects [D] spectacles
 
  2.[A] creatively [B] originally [C] authentically [D] initially
 
  3.[A] displayed [B] demonstrated [C] embarked [D] unveiled
 
  4.[A] go beyond [B] set out [C] come around [D] spread over
 
  5.[A] applications [B] enterprises [C] functions [D]performances
 
  6.[A] districts [B] vicinities [C] resorts [D] locations
 
  7.[A] acquired [B] purchased [C] presided [D] attained
 
  8.[A] lodgers [B] tenants [C] dwellers [D] boarders
 
  9.[A] for [B] in [C] of [D] as
 
  10.[A] figures [B] exhibits [C] convinces [D] speculates
 
  11.[A] deprives [B] retrieves [C] spares [D] exempts
 
  12.[A] conjunction [B] convenience [C] department [D] ornament
 
  13.[A] delegated [B] designated [C] devoted [D] dedicated
 
  14.[A] clever [B] smart [C] ingenious [D] intelligent
 
  15.[A] checking [B] gathering [C] holding [D] accommodating
 
  16.[A] as [B] for [C] with [D] of
 
  17.[A] but for [B] as well as [C] instead of [D] more than
 
  18.[A] unique [B] single [C] unitary [D] only
 
  19.[A] devices [B] instruments [C] readers [D] examiners
 
  20.[A] reduce [B] narrow [C] dwarf [D] shrink
 
  答案
 
  1.C 2.A 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.A 10.A
 
  11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A
 
  總體分析
 
  本文介紹了東日本鐵路公司引人關注的新計劃。文章第一段介紹說東日本鐵路公司創造性地利用車站內部及周圍房地產的計劃正引起越來越多人的關注。第二段具體介紹了這一計劃的內容及好處,即適應信息時代的要求,把車站作為網上購物的物品收取地,這樣既為消費者提供了方便,又提高了遞送物品的安全性。第三段介紹了該公司引入智能卡代替目前使用的各種磁卡作車票的計劃及其優點。
 
  全文翻譯
 
  通過國家鐵路系統的私有化創建起來的六大公司之一的東日本鐵路有限公司,正吸引著越來越多人的目光。在一個發展前景不振的行業,它創造性地利用車站內部及周圍的房地產的計劃正引起人們的關注。
 
  東日本鐵路在11月份公布的“車站復興”計劃中說:它將不僅把它的商業空地用于開商店和餐館,而且還要把這些商業空地用于更加適應信息時代的功能上去。它打算把車站作為網上所購物品如書籍、花卉和日用百貨等的收取地。該公司估算,在一個都市人嚴重依賴列車作為上下班交通工具的國度里,每天大約有1600萬人因各種原因來到它的車站。因此,在車站收取物品使消費者節省了路途而且也不像往家里遞送那樣容易丟失。東日本鐵路已經開始把車站的便利店用于這一目的,但它打算為網上貨物的遞送創立專門的空間。
 
       該公司還打算引入智能卡(在日本稱為IC卡,因為它們利用集成電路儲存信息)取代目前使用的磁卡作為車票和定期券,把各種不同的票券合為一體。這將為公司節省資金,因為IC卡的讀卡機比磁系統要便宜的多。IC卡使用的增加還將會減少售票所占用的空間。
 
       以上是鯉魚網為大家準備整理的“2019考研英語基礎階段完型填空練習”的相關內容。 想了解更多的英語習題練習以及相關資訊,請繼續關注鯉魚網。
 

相關推薦:

2019年全國碩士研究生招生考試信息公告

2019研招管理規定5個變化了解一下!